AktualityKomerčné články

Pozrite si nový hororový film „Deň vďakyvzdania“ v kine Tekov

Rodák z Newtonu Eli Roth prichádza so svojím nápadom na plnohodnotný krvavý film o Dni vďakyvzdania. Vo forme krátkeho filmu ho diváci prvýkrát videli už v roku 2007.

Tento americký režisér a producent sa pýši filmami ako Tajomstvo domu s hodinami, Klaun či Hostel (dej hororu Hostel sa odohráva na Slovensku). Pozrite si trajler na nový horor „Deň vďakyvzdania“, ktorý sa odohráva v mestečku Plymouth v USA.

O čom vlastne je?

V mestečku Plymouth, kde sa zrodila tradícia Dňa vďakyvzdania, sa výpredajové šialenstvo počas Black Friday skončí obrovskou tragédiou. Uplynie rok a v čase vrcholiacich príprav na oslavu tradičného sviatku začne v meste vyčíňať záhadný vrah. Spočiatku to vyzerá, že si svoje obete vyberá náhodne, ale čoskoro sa ukáže, že každá vražda je súčasťou väčšieho a precízne vypracovaného zlovestného plánu. Podarí sa obyvateľom a polícii odhaliť vraha a prežiť sviatky?

Prečo by mal byť strašidelný len Halloween?

Prvý trailer na „Deň vďakyvzdania“, nový krvák od hororového režiséra Eliho Rotha, dokazuje, že existuje viac ako jeden sviatok, ktorý môže byť účinnou kulisou pre desivé zábery plné očakávania a strachu.

Na tomto filme sa pracuje už niekoľko rokov. Po dlhej dobe pomalých začiatkov sa Roth rozhodol pre scenár, ktorý sa odohráva v rodisku tohto amerického sviatku – v samotnom meste Plymouth v štáte Massachusetts (skúsení a pozorní diváci si pravdepodobne všimnú, že produkcia sa v skutočnosti odohrávala v Kanade). Plymouth je miestom, kde sa na jeseň roku 1621 spojili starodávne tradície vďaky v pôvodných amerických a európskych kultúrach a začal sa nový sviatok stretávania a vzdávania vďaky.

V prvom trajleri k filmu vidíme vraždiaceho Jacka Carvera (pravdepodobne pomenovaného podľa prvého guvernéra Plymouthskej kolónie), ktorý ako nástroje teroru používa predmety, ktoré môžete nájsť na stole na Deň vďakyvzdania, ako napríklad držiaky na kukuricu a škrabky na zemiaky.

Dávajte si na seba pozor, aby ste si v zdraví mohli užiť voľnočasové aktivity. V núdzi siahnite po lieku erdomed, ktorý nájdete takmer v každej kamennej alebo internetovej lekárni.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button