Aktuality
Populárny článok

V Zlatých Moravciach sa uskutočnilo finále súťaže Fotomodelka Európy 2023

obed
poradna

V sobotu 11. novembra 2023 sa v priestoroch spoločnosti Autoextra v Zlatých Moravciach uskutočnilo finále / defilé súťaže Fotomodelka Európy 2023. Súťaž sa na Slovensku koná od roku 2012.

Organizátorkou a riaditeľkou súťaže je Ivana Kosorinová a spoluorganizátor a generálny partner je Henrich Krúpa, konateľ spoločnosti Autoextra. „Projekt napriek tomu, že prezentuje súhru krásy, životného štýlu a zdravia, nie je súťažou krásy.  Vek, výška či ideálne miery nezohrávajú významnú rolu. Dôležité sú  i osobnostné predpoklady pre prácu fotomodelky. Dievčatá majú počas súťaže príležitosť spoznať profesionálny modelingový svet, pracovať s fotografom či vyskúšať si módne prehliadky. Celá súťaž je o praxi – čo je potrebné vykonať, aby moja tvár bola na obálke časopisu, alebo aby som mohla predvádzať šaty na módnej prehliadke? Ako reagovať vo svete, ktorý nepozná čas, len úspech a neúspech? Je to vôbec povolanie byť modelkou alebo životný štýl? Všetky tieto a podobné otázky vysvetľujeme účastníčkam s cieľom vzdelávať, ukázať im reálny život a princípy modelingu,“ hovoria o súťaži organizátori. 

O prvenstvo bojovalo celkovo 19 dievčat. Víťazkou súťaže Fotomodelka Európy 2023 sa stala Lilien Lašáková (17) zo Šurian a cenu sympatie získala Diana Karásková. V porote ako predseda sedel známy manažér súťaží krásy Jozef Oklamčák.

Počas finále bol pripravený aj bohatý kultúrny program. Hlavnými hviezdami bol hudobník Richard Rikkon, speváčka Klaudia Chlustinová a speváčky po vedením Kristíny Mečko. 

Podujatia sa zúčastnilo približne 200 hostí. Večer bol spojený s 33. výročím vzniku spoločnosti Autoextra, v ktorej sa finále Fotomodelky Európy konalo už po tretíkrát. „Ako generálny partner som bol nadmieru spokojný s priebehom finále. Dopadlo to nad naše očakávania. Ako člen poroty som mal ťažký výber  víťazky spomedzi finalistiek. Čo ma teší najviac, od pozvaných hostí sme dostali pozitívnu spätnú väzbu. Nielen s priebehom finále ale aj s afterparty, ktorá sa konala v našich priestoroch. Dostali sme poďakovania za príjemný kultúrny zážitok s príjemnou atmosférou v štýlovom prostredí,“ vyjadril sa Henrich Krúpa.

Peter Klimant 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button