AktualitySamospráva

Ulica Robotnícka a chodník na Ul. 1.mája prešli rekonštrukciou

poradna

Dobrá správa pre vodičov i chodcov. Ulica Robotnícka – komunikácia i chodník a taktiež chodník na Ulici 1. mája v Zlatých Moravciach boli zrekonštruované.

Na tento projekt získalo mesto Zlaté Moravce nenávratný finančný príspevok vo výške 266 736,96 eur z Ministerstva vnútra SR, sekcia Európskych programov MV, odbor inklúzie marginalizovaných rómskych komunít.

„Cieľom projektu bolo vybudovanie chodníka na Ulici 1.mája a komunikácie a chodníka na Ulici Robotnícka, pretože tieto komunikácie boli v nevyhovujúcom stave. Chodník na Ul. 1. mája začal rekonštrukciou na styku s mostom ponad Zlatňanku a končí na križovatke s Mojmírovou ulicou. Miestna komunikácia a chodník na Ul. Robotnícka sú vybudované medzi cestou III. triedy pred Poliklinikou a križovatkou pred Základnou školou na Ul. Robotnícka, súčasťou projektu bolo vybudovanie technickej infraštruktúry, založenia trávnika a vonkajšieho osvetlenia,“ povedala Miroslava Kováčová, vedúca Oddelenia strategických činností na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach.

Zhotovenie diela bolo vyčíslené v sume 455 974,41 eur, pričom rozdiel finančných prostriedkov bol hradený z rozpočtu mesta.

Peter Klimant 


6
3
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button