Aktuality

Info schránka

poradna

Od dnes má každý z nás možnosť prispieť svojim názorom, myšlienkou a nápadom na zmenu našej životnej úrovne v našom mestečku. Bez ohľadu na to, kým je, kde je a či pozná nejakú “vplyvnú” osobu, ktorá by mu vyšla v ústrety a pomohla niečo zmeniť. Ak chcete poukázať na neprávosť, alebo niekomu vyjadriť vďačnosť a nemáte doma internet a uprednostňujete klasickú písomnú formu komunikácie, tak vedenie mesta Zlaté Moravce Vám takúto možnosť ponúka.

Dňom 22.2.2011 boli nainštalované pre takéto účely schránky. Jednu z nich nájdete v Chyzerovciach, druhú na budove Mestského úradu Zlatých Moraviec hneď pri vstupe do redakcie Tekovských novín, a tretia schránka visí na kultúrnom dome v Prílepoch.

Budeme veľmi radi, ak sa schránky budú každým dňom napĺňať Vašimi príspevkami akéhokoľvek druhu a snáď spoločnými silami časom vyriešime “nevyriešiteľné” a aj touto cestou nájdeme spoločnú reč k spokojnejšiemu a krajšiemu žitiu v našom meste.

[nggallery id=6]

[hr]

redakcia

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button