i-POST

Názor zlatomoravčana

poradna

Na začiatok krátka reakcia k diskusii na nasemoravce.sk k téme: pán JUDr. Kollár prečo nás urážate? Je veľmi zaujímavé akým spôsobom sa diskutujúci (najmä tí najaktívnejší diskutujúci) dopracovali až k stránke zlatemoravce.info, ale vysvetliť sa vám to pokúsim v nasteledujúcich riadkoch: stránka zlatemoravce.info používa nadnárodnú doménu t.j že stránka sa musí manuálne zadávať do každého katalógu resp. vyhľadávača a tento proces kým dôjde k schváleniu trvá niekoľko dní. Ak officiálna stránka mesta nemá diskusnú časť bude to pravdepodobne tým že sa jedná o oficiálnu stránku mesta a nie o stránku s otvorenou diskusiou, druhou argumentáciou je aj to že je postavená na systéme ktorý je vytvorený pre mestá a obce a vôbec nepodporuje žiadnu možnosť tvorby diskusných fór. Stránok na diskusiu k mestu máme až neobvykle veľa kde sa dá anonymne vyjadrovať svoj názor a mnohý túto možnosť aj aktívne využívate. Ďalej, facebook ako sociálna sieť je jedným z možných alternatív ako využívať diskusiu kde sa aspoň čiastočne dá zabrániť anonymite prispievateľov, ale pre tých čo chcú byť anonymný nech žijú diskusné fóra.

Ďalšou zaujímavosťou sú ľudia ktorý na týchto fórach vystupujú pod anonymnými menami a aktívne diskutujú v každej založenej téme. Ako náhle im niekto povie pravdu aký obraz na seba vrhajú tak je ten dotyčný ešte horší, ako tí využívajú anonymitu a svojimi príspevkami osočujú ľudí z bývalého vedenia mesta a podľa nového trendu už aj nové vedenie mesta.

Veľmi „dobre“ sa mi čítajú príspevky ako všetci nič nerobia a aký diktátorský režim nás čaká. Buďte aj vy anonymy kreatívny a skúste namiesto ostrej diskusie kde častujete zamestnancov mestského úradu ako VIP a k postupnej „Lednárizácii“ mestského úradu prísť s realizovateľným nápadom ako skrášliť naše mesto a ako pomôcť predviesť naše mesto v lepšom svetle, určite to nedosiahnete ostrou diskusiou na „jednosmerku pri Jednote“. Dovolím si povedať že pán primátor každého z vás vypočuje a určite sa zamyslí nad vašimi nápadmi a návrhmi ako by ste si vy predstavovali naše mesto.

[hr]

Branko z moraviec

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button