Chyzerovce

Chyzerovecké maminky, ľúbime Vás!

poradna

V sobotu, 14. mája si mamičky uctili kvietkom, perníkovým srdcom a kultúrnym programom aj Chyzerovčania.

Svoj talent mali možnosť predviesť účinkujúci všetkých vekových kategórií. A hoci vďaka patrí všetkým, ktorí sa na tvorbe programu Dňa matiek spolupodieľali, najväčšie ďakujem si zaslúžia Marika Ďurčeková a Simona Poliaková za to, že popri svojim pracovným a materským povinnostiam všetok svoj voľný čas ešte dokážu venovať iniciatívam Občianskeho združenia. S láskou a hravým prístupom zvládajú nácvik vystúpení menších i väčších detí. A to naozaj s veľkou dávkou trpezlivosti, obdivuhodne nápadito a dokonale, navyše nezištne. Dnešné predstavenie bolo veľmi rozmanité a do poslednej sekundy fascinujúce. Niet pochýb, že všetci, ktorí takýmto spôsobom svoje mamy v sále potešili, to urobili vďačne od srdca, s vložením všetkého, čo bolo v ich silách.

Chyzerovčanka pána Tonkoviča je už neodmysliteľnou súčasťou všetkých podujatí Občianskeho združenia a tak hádam nebolo v sále človeka, ktorý by si s nimi nezaspieval.

V Chyzerovciach bolo znovu do neskorých nočných hodín veselo, pretože už býva samozrejmosťou v stretnutí pokračovať skvelou tanečnou zábavou.

[nggallery id=62]

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button