AktualitySamosprávaŠport

Futsalový turnaj o Pohár primátora

poradna

Vo sviatok Troch kráľov, 6. januára 2012 v športovej hale mestského podniku Správa športových zariadení, sa konal prvý ročník Futsalového turnaja o Pohár primátora. Vďaka organizátorom Mgr. Michalovi Cimmermannovi, Branislavovi Králikovi a spolupráci s Oblastným futbalovým zväzom Nitra, dopadol nad očakávania.

Turnaja sa zúčastnilo veľa mužstiev, najmä však tímy Futsalovej ligy zo Zlatých Moraviec, a rovnako i z okolitých miest a dedín. Hoci bol záujem o Pohár ďaleko väčší, v konečnom dôsledku pre nedostatok miesta, hlavne šatní a chýbajúcej tribúny pre divákov, bol maximálny počet družstiev „iba“ 18. Tieto boli rozdelené do 4 skupín a vždy dvaja najlepší z každej skupiny postupovali ďalej.

Hráči aj diváci sa mohli občerstviť v bufete, kde sa predával guláš, pečené mäso, pivo a kofola. Okrem Pohára primátora, o ktorý zabojovali vo finále mužstvá z Levíc (po penaltovom rozstrele zvíťazil KMF Atletico Deska Bar Levice), sa súťažilo aj v iných kategóriách… najlepším strelcom sa stal Marián Pintér (strelil 13 gólov), titul najlepšieho brankára dostal Peter Molnár a cenu najlepšieho hráča celého turnaja si odniesol Gabriel Švec.

Hlavní organizátori by touto cestou chceli poďakovať všetkým sponzorom, najmä primátorovi mesta Zlaté Moravce Petrovi Lednárovi, Mestu Zlaté Moravce, všetkým zúčastneným tímom a divákom, ktorí prišli podporiť svojich favoritov.

[nggallery id=198]

Erika Babocká

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button