AktualityPozvánkyŠkoly

Pozvánka na DOD na SOŠ polytechnickej

poradna

Riaditeľ SOŠ polytechnickej v Zlatých Moravciach, Ing. Ján Solčiansky, pozýva všetkých žiakov deviatych ročníkov základných škôl na Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať dňa 2. februára 2012 od 9 – 15 hod.

Môžete sa tešiť na prezentáciu študijných a učebných odborov, zaujímavé poznatky našich žiakov z dvojtýždňovej stáže v Belgicku a týždňovej stáže v Nemecku. Ukážeme Vám jednotlivé učebné priestory školy a odborného výcviku, učebne výpočtovej techniky, ktoré sú doplnené o nové počítače. V telocvični si môžete pozrieť ukážky „florbalu“, „badmintonu“ a iných známych loptových hier. Ukážeme Vám aj samostatnú stolnotenisovú miestnosť a dievčatá určite zaujme pohybová miestnosť s fitloptami a gymnastickými pásmi.

Ak si to nestihnete pozrieť počas dňa otvorených dverí, radi Vás privítame v sprievode rodičov kedykoľvek aj počas vyučovania. Na vašu účasť sa teší vedenie a kolektív SOŠ polytechnickej.

 

Ing. Ivana Vaškovičová, učiteľ odbor. predmetov

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button