Pre detiŠkoly

Kúsok z „Dúhy“ pre mamičky

poradna

„Žena prináša svetu krásu, lásku a spokojnosť. Matka, to je silné slovo, pretože v matke sa spája pocit šťastia a radosti, ale najmä radosti zo svojich detí v spokojnej rodine. A tak pre Vás, milé mamičky, mamulienky, babky, babulienky, sme dnes uvili kytičku tančekov, básničiek a pesničiek, prostredníctvom ktorej Vám Vaše deti chcú povedať s láskou jedno veľké ďakujem. Verím, že strávite jedno krásne slnečné popoludnie plné lásky, radosti, spevu a tanca.“ Takýmito láskavými slovami sa v úvode príjemného sviatočného popoludnia prihovorila účastníkom akcie ku Dňu matiek učiteľka Táňa Kováčová. Slávnosť sa konala 20. mája 2014 v areáli Materskej školy na Žitavskom nábreží pod holým nebom.

Pozvanie na akciu prijal aj primátor Peter Lednár so svojimi hosťami Jozefom Golonkom, Gabrielom Kollárom a konzulom Juhoafrickej republiky Milanom Lopašovským.

V jednotlivých vystúpeniach sa odzrkadlil láskyplný a zodpovedný prístup učiteliek k našim škôlkárom pod vedením riaditeľky Anny Zelenkovej a bohatým programom z každého súdka, ktorý bol v scénach a kostýmoch pretkaný všetkými farbami len znovu potvrdili, že názvom „Dúha“ sa táto škôlka hrdí právom.

„Vážení prítomní, toto bolo vystúpenie, ktoré vyrazilo dych každému, mne určite a preto sa mi na tú krásu, ktorú som tu dnes s Vami zažil, len ťažko hľadajú vhodné slová. Chcem Vám srdečne všetkým poďakovať, starším, mladším, najmenším… bolo to geniálne vystúpenie a vidím, že máme úžasných pedagógov, úžasných rodičov a šikovné deti,“ prejavil primátor svoj obdiv a vďačnosť všetkým zúčastneným.

Záver programu patril pánovi Golonkovi, ktorý rovnako neskrýval svoje nadšenie zo zážitku v škôlke a okrem poklony dodal prianie: „Ja by som si prial, aby všetky naše deti boli sebavedomé, ako sme to videli práve tu. Prial by som si, aby sme ich vždy dokázali pozdvihnúť hore tak, aby boli vždy hrdé na našu republiku a na to, že sú Slováci. Veľa zdravia mamičky Vám, aj Vašim deťom a prajem ešte veľa takýchto pekných dní.“

S prianím všetkého dobrého sa pripája aj redakcia Tekovských novín.

Ľ: Rosinská

www.zlatemoravce.info

facebook
facebook


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button