AktualityPre detiSamosprávaŠkoly

Ďakovný list

poradna

Vážený pán primátor,

v týchto dňoch sa začal nový školský rok a my sme s obavou čakali na skončenie prázdnin. Nevedeli sme či rozsiahle rekonštrukčné práce firma ukončí v termíne, aby sa všetko mohlo pripraviť tak, aby prevádzka materskej školy začala 2. septembra. Stalo sa po veľkej rekonštrukcii kanalizácie a obnove interiéru tried, spální, hygienických miestností, kuchyne, skladov a príslušných miestností II. pavilónu. V prvý deň školského roka nastúpili deti do vynovených, čistých a pripravených tried. Tomuto všetkému predchádzalo veľa námahy a príprav zo strany ľudí, ktorí sa podieľali na prácach vykonávaných počas dvoch mesiacov. Boli sme pozorovateľmi a videli sme ťažkú prácu zamestnancov firmy, ktorí sa postupne striedali a menili podľa určených prác projektu. Vystriedali sa skupiny od kopáčov, vodárov, dlaždiarov, až po pokrývačov podláh. Pracovali so zápalom a elánom, pretože neustále mali pripomínané, že je to pre deti a blíži sa koniec prázdnin. Celý priebeh rekonštrukcie kontroloval pán Nociar, ktorý nás povzbudzoval a dával nám nádej, že všetky práce budú ukončené načas. To nám dávalo silu pripraviť sa na záverečné čistiace a sťahovacie práce, ktoré čakali nás zamestnancov a rodičov. Všetko prešlo v kľude, v pohode a v dobrej nálade, keď sme videli, že triedy a miestnosti sú vynovené, čistejšie a hygienicky vyhovujúcejšie.

Preto sa chcem, pán primátor, poďakovať predovšetkým Vám a všetkým, ktorí sa podieľali na rekonštrukčných prácach. Je ich veľa, ale nedá mi, aby som ich nevymenovala a ak aj na niekoho zabudnem, tak veľké ,,ďakujem“ patrí aj tým!

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť: Mestu Zlaté Moravce, firme ULTRASTAV, poslancom, zamestnancom Mestského úradu – odd. výstavby a životného prostredia, ekonomickému odd., referátu škôl a školských zariadení, Technickým službám Mesta Zlaté Moravce, firme Benát Centrum a rodičovskému združeniu.

Ďakujem patrí tým, ktorí nám pomáhali prekonávať určité prekážky, ktoré sa pri takýchto prácach zvyčajne vyskytnú a sú to: Bc. Štefan Nociar, Mgr. Roman Šíra, Ing. Iveta Szobiová, Mgr. Marek Horvát, , Ing. Miroslav Košút, Mgr. Katarína Nociarová, Ing. Lenka Balajová, Ing. Filipčíková, p. Ľubov Konečná, Ing. Štrba z Benát Centra, p. Kováč a p. Hlavatý z TS Mesta Zlaté Moravce, pán Mikuláš Šaling, pán Matiasko, z rodičov MVDr. Martin Vereš, Barborka Verešová, Mgr. Jana Hoksová, p. Minár, p. Stoila, p. Zelenka, p. Gešvantner, p. Gálik so synom Jurajom, VPP pracovníci v materskej škole, VPP pracovníci z technických služieb, ktorých nám poskytol pán riaditeľ Varga, zamestnanci materskej školy a hlavne náš údržbár Jožko Šidlovský, ktorý ešte stále dokončuje a dáva na miesto veci, ktoré sme nestihli opraviť alebo upratať.

Ďakujeme!

Kolektív zamestnancov, deti a rodičia Materskej školy na Kalinčiakovej ulici v Zlatých Moravciach


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button