AktualityPre detiŠkoly

Štúrovčatá pod olympijskými kruhmi, alebo čo nové v MŠ Štúrova

poradna

Materská škola na Štúrovej ulici je koncepčne zameraná na zdravý životný štýl a rozvoj nadania a talentu u detí. Aj preto sme sa zapojili do projektu Olympijský festival Slovenska 2014. Ide o 7. ročník športových hier, ktoré organizuje Slovenský olympijský výbor a Ministerstvo školstva.

Pohybom hravo – zdravo, tak týmto heslom boli odštartované Olympijské hry 2014 v materskej škole Štúrova. Podujatie sa konalo posledný septembrový deň na dvore materskej školy. Pod zástavou s olympijskými kruhmi si deti pri rytmickej hudbe pod vedením pani učiteliek rozhýbali celé telo pri rozcvičke. Po areáli boli pripravené stanovištia s rôznymi disciplínami, napríklad lezenie tunelom, beh a prekážková dráha. Deti počas krásneho jesenného popoludnia podali veľký športový výkon, po ktorom ich čakalo na stoloch zdravé občerstvenie. Za účasť na olympijských hrách boli malí športovci na pamiatku odmenení diplomom. Nadanie sa nám darí rozvíjať vo výtvarnom prejave detí. Tento rok získala naša žiačka, Rebeka Radvaňová (4. roky) pod vedením pani učiteľky L. Bajaníkovej, ocenenie na celoslovenskej výtvarnej súťaži Svet okolo nás, s medzinárodnou účasťou v Prešove, za výtvarnú prácu Čert a Káča.

Ivana Micheličová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button