AktualityŠkoly

Na Pribinke už Ježiško bol

poradna

„Skôr, ako Ježiško naozaj príde, zažili sme na Pribinke Vianočný príbeh.

Skôr, ako zasadneme k štedrovečernému stolu, prežili sme Vianoce opäť spolu.“

Dňa 16. decembra 2014 prijali pozvanie do nádherne ozdobených priestorov Základnej školy na Pribinovej ulici mnohí rodinní príslušníci a priatelia žiakov, ktorí si s pomocou svojich učiteľov pripravili slávnostné popoludnie s bohatým programom plného piesní, tancov, básní, scénok, ľudových tradícií a moderných prvkov, obalených do vianočných prianí, posolstiev i spomienok na časy minulé, s nádychom najkrajších sviatkov v roku.

Hostí, ktorí sa na šikovné ratolesti prišli v tento deň pozrieť, vítali pri vchode do školy žiaci s ich prekrásnymi, vlastnoručne vyrobenými vianočnými darčekmi.

Spoločne sme si sviatky pokoja a radosti vychutnali s láskou v srdci, úsmevom na tvári, slzami dojatia a zatajeným dychom, už pár dní dopredu a za všetkých prítomných si dovolím povedať, že z dnešného slávnostného podujatia odchádzali rodičia nielen s pocitom hrdosti, ale i s veľkou dávkou spokojnosti. Veď sa bolo na čo pozerať.

Prekrásne Vianoce Pribinka 🙂

Ľubomíra Rosinská


facebook
facebook


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button