AktualityŠkolyVideo

Burza informácií v Zlatých Moravciach

poradna

Dňa 8. decembra 2016 sa na Strednej odbornej škole polytechnickej v Zlatých Moravciach pod záštitou generálneho riaditeľa Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny Ing. Mariána Valentoviča, konala Burza informácií, ktorú slávnostne otvoril riaditeľ Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Nitre Ing. Marek Illéš.

Podujatie bolo určené pre žiakov posledných ročníkov základných škôl a ich rodičom s cieľom správne sa rozhodnúť o svojom budúcom povolaní. Burza im mala poskytnúť informácie o možnostiach štúdia na stredných školách, ich učebných a študijných odboroch. Prezentovali sa zamestnávatelia a agentúry, ponúkajúce voľné pracovné miesta v regióne aj v zahraničí.

-red-

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”896″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Spusť prezentáciu” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button