AktualityŠkoly

Slávnostný Galaprogram  MŠ Kalinčiakova ku Dňu rodiny

poradna

Rodina je šťastný domov plný porozumenia a lásky, v ktorej je budúcnosť ďalších generácií. Aj naša  MŠ na Kalinčiakovej ulici v Zlatých Moravciach je takou veľkou rodinou.

Preto sme si dňa 16.5.2019 pripomenuli tento významný deň Galaprogramom, ktorý bol venovaný rodine. V programe vystúpili deti od najmenších tried až po predškolské triedy a predviedli svoje spevácke, recitačné a tanečné zručnosti. V divadelnej  sále  Mestského strediska kultúry a športu sa striedali ľudové tance s modernými, country tanec, tanec kvetov, vystúpili šaškovia, buublinkáči, cestovali vlakom a nechýbali ani anjeli. Program ukončili spoločným vystúpením všetkých detí na pieseň ,,Super deti“.              

Programom  sprevádzal a výbornú atmosféru vytvoril moderátor Roman Mihálka. 

Riaditeľka MŠ  Mgr. Hana Poláková  poďakovala  za pomoc, spoluprácu  a podporu zriaďovateľovi Mestu Zlaté Moravce, pod vedením PaedDr. Dušana Husára, vďaka ktorému sa podarilo zveľadiť MŠ a pristaviť novú triedu, do ktorej od septembra 2019 nastúpia noví škôlkári. Ďalej poďakovala  zamestnancom MsÚ, Školskému úradu, členom Rady školy, rodičovskému združeniu Slniečko, sponzorom a priateľom MŠ. Poďakovanie patrilo aj všetkým rodičom detí. Za Mesto Zlaté Moravce vystúpil prednosta MsÚ  Ing. Marián Kováč.

Z Galaprogramu  odchádzali všetci plní dojmov a nezabudnuteľných zážitkov a v mnohých očiach sa trblietali slzy radosti a šťastia.

Kolektív MŠ Kalinčiakova

[ngg src=”galleries” ids=”1036″ display=”basic_thumbnail”] 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button