AktualityPrílepyŠkoly

Mesiac úcty – MŠ Prílepy

poradna

„Naša babka a náš dedko sú nám milí nadovšetko. 
Keď k nám prídu na návštevu, veselo je u nás veru…“

Tieto a mnoho iných krásnych slov vyznania pre našich starkých sa nieslo v sále kultúrneho domu v Prílepoch. poslednú októbrovú nedeľu. Tak ako každý rok , aj toto krásne, slnečné októbrové popoludnie  prišli  deti z materskej školy v Prílepoch spríjemniť  všetkým babičkám a deduškom ich sviatok. Deti sa poctivo pripravovali, spievali, tancovali, recitovali básničky, aby aspoň takto vyjadrili úctu a lásku ku starým rodičom.

Po úvodných básničkách najstaršie deti zatancovali na pieseň „Cimbal, cimbal..“ ktorým roztlieskali všetkých prítomných. Menšie deti spoločne zatancovali ako „ Tancovala babka s dedkom…“. Medzi tým si zaspievali a básňami poďakovali za lásku a starostlivosť, ktorú im ich babka a dedko preukazujú. Aj takouto formou oboznamujeme deti, že aké je dôležité mať v úcte všetkých starších ľudí , ako je dôležité poďakovať a vážiť si všetko, čo pre nás urobili.

Zato, že srdiečka našich starkých potešili nás všetci prítomní odmenili veľkým potleskom, za čo im v mene detí ďakujem.

Zuzana Šalingová

[ngg src=”galleries” ids=”1067″ display=”basic_thumbnail”]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button