AktualityKoronavírus

Krízový štáb nemá výhrady voči realizácii Street Food Festivalu

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 31. 7. 2020 /piatok/ o 9.00 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica Zlaté Moravce a.s. uviedla, že neeviduje žiadnu zmenu.
  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Mgr. Bošiaková informovala Krízový štáb COVID-19, že sociálne zariadenie DOS funguje v bežnom režime v súlade s aktuálne platnými opatreniami, v ZOS pretrváva zákaz návštev pacientov na lôžkovom oddelení. OOP pre zamestnancov sú priebežne dopĺňané.
  • Krízový štáb COVID-19 vzhľadom na to, že v 31. týždni bola priaznivá epidemiologická situácia v meste Zlaté Moravce rozhodol, že ZOS sa môže vrátiť do štandardného režimu za dodržiavania platných epidemiologických opatrení, t.j. dnešnýn dňom sa ruší zákaz návštev pacientov na lôžkovom oddelení. V prípade, že sa situácia zmení pristúpi sa opäť k sprísneniu opatrení.
  • Počas tohto týždňa bola pitná voda pre MRK v mestskej časti Chyzerovce zabezpečovaná každý pracovný deň v čase od 9,00 hod. do 12,00 hod. Po dohode s pracovníčkou TSP bude voda pre MRK v nasledujúcom týždni zabezpečená 2 x do týždňa (v utorok a štvrtok) v čase od 9,00 hod. do 12,00 hod..
  • Krízovému štábu COVID-19 bola predložená žiadosť o povolenie akcie Street Foot Festivalu plánovaná v dňoch 11-12-13. september 2020. Akcia sa má konať na nádvorí župného dvoru v Zlatých Moravciach, kde hlavný program s jedlom (12 stánkov s občerstvením) bude sprevádzaný podvečer v dňoch 11 – 12.9.2020 živou hudbou. Krízový štáb po prejednaní žiadosti rozhodol, že nemá výhrady voči realizácii Street Food Festivalu v prípade ak organizátor bude mať súhlasné stanovisko RÚVZ k realizácii daného podujatia a bude dodržiavať aktuálne platné opatrenia.
  • Krízový štáb COVID-19 zasadne podľa potreby budúci týždeň.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button