AktualityKoronavírus

Prezenčná výučba žiakov 9. ročníkov ZŠ začne 7. apríla 2021

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 30. 3. 2021 /utorok/ o 8.15 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. V sociálnych zariadeniach sa situácia pravidelne monitoruje, sú dodržiavané všetky hygienické opatrenia a nariadenia vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva a Vládou SR. Dnes budú z krízového centra NSK zabezpečené pre zamestnancov DOS a ZOS respirátory a ochranné rúška v počte 160 ks.
  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce, a. s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a. s. uviedla, že stav Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a. s. je stabilizovaný.
    Mesto Zlaté Moravce sa v COVID automate nachádza v II. stupni varovania. Zhrnutie aktuálne platných pravidiel a výnimiek je uvedené na linku: https://www.minv.sk
  • Materské školy a 1. stupeň základných škôl sú v prevádzke. Od stredy 7. 4. 2021 začne prezenčná výučba žiakov 9. ročníkov základných škôl. Pri vstupe do školy sa musí žiak a jeden zákonný zástupca žiaka preukázať negatívnym antigénovým testom.
  • Krízový štáb mesta vyzýva občanov mesta, aby na testovanie antigénovými testami na ochorenie COVID-19 využívali priebežne súkromné mobilné odberové miesta v meste Zlaté Moravce.
  • Antigénové testovacie miesta v Zlatých Moravciach budú počas veľkonočných sviatkov v prevádzke nasledovne:

  • Ďalšie zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce sa bude konať podľa potreby a vývoja situácie COVID-19.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button