AktualitySamospráva

Na podnet občana samospráva zabezpečila zrkadlo na neprehľadnú križovatku

poradna

Križovatka medzi ulicami Štúrova a Vajanského sa stala prehľadnejšou a bezpečnejšou, vďaka dopravnému zrkadlu. 

Prejsť z ulice Štúrovej na Vajanskú robilo problém aj Ľubošovi, ktorý prišiel s návrhom na umiestnenie dopravného zrkadla medzi tieto ulice. Svoj podnet napísal na online službe Odkaz pre starostu. „Poprosil by som umiestniť zrkadlo, pretože ak vychádzate z ulice Štúrovej na Vajanského nevidíte tam úplne nič, pokiaľ sa riadne nevytrčíte, čudujem sa, že sa tam nestala ešte nehoda.“

Ľubošov podnet mesto zaregistrovalo. To dalo vypracovať dopravno-inžiniersku dokumentáciu, na posúdenie rozhľadových pomerov a návrhu použitia dopravných značiek a dopravných zariadení v uvedenej križovatke. 

Na základe dokumentácie došlo k umiestneniu dopravného zrkadla. „V križovatke Štúrova-Vajanského dopravné zariadenie – dopravné zrkadlo bolo osadené a ešte bolo doplnené /osadené/ trvalé dopravné značenie DZ č. 302 “Hlavná cesta” z obidvoch strán na križovatke MK ul. Vajanské-Štúrova.“ Vyjadril sa Emil Hudák,referát dopravy a tech.infraštruktúry mesta Zlaté Moravce.

Andrej Nipča


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button