AktualityŠkoly

„Ďakujeme, že vidíte život aj z inej strany.“

poradna

Deň narcisov v ZŠ Mojmírova

Na Slovensku pribudne ročne okolo 40 000 onkologických pacientov. Život občas “bodne”, obráti sa naruby a sú to v mnohých prípadoch oznámenia onkologickej diagnózy. Liga proti rakovine – LPR ďakuje všetkým, ktorí sa na „život z inej strany“ dokážu pozrieť a byť solidárni v podobe pripnutia narcisu a prispenia do zbierky Deň narcisov.

Prispieť na podporu ľudí s rakovinou môže každý. Liga proti rakovine pomáha onkologickým pacientom na Slovensku už 33 rokov. (cit. LPR). S LPR spolupracuje aj naša škola. Veľmi radi sa zapájame do tejto krásnej charitatívnej akcie. Tento rok sa uskutočnil už 27. ročník Dňa narcisov. Naši deviataci boli súčasťou 11 500 dobrovoľníkov, ktorí 20. apríla po celom Slovensku pomáhali uskutočniť zbierku. Oblečení do bielych tričiek uskutočnili deviataci zbierku v škole. Žiaci, učitelia, nepedagogickí pracovníci prispeli rôznymi dobrovoľnými príspevkami do pokladničiek LPR. Vyzbierali sme krásnu sumu – 308,34 eur. Aj táto suma pomôže zabezpečovať projekty, ktoré sú realizované s poznaním potrieb a problémov onkologických pacientov. Veríme, že sme k tomu dopomohli aj my zo ZŠ Mojmírova.

Chceme sa touto cestou poďakovať všetkým učiteľom, zamestnancom školy, rodičom, žiakom, ktorí prispeli na dobrú vec. Každému, kto sa v tento deň zastavil a pozrel sa na život aj z inej strany, vyslovujeme ešte raz – ĎAKUJEME!

ZŠ Mojmírova, 2
PaedDr. Verešpejová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button