AktualityŠkolyVideo

Dokumentárna výstava “Ľudia v pohybe”

poradna

Stredná odborná škola obchodu a služieb Zlatých Moravciach a múzeum slovenského národného povstania v Banskej Bystrici sa spojili a zorganizovali fascinujúcu dokumentárnu výstavu s názvom “Ľudia v pohybe”. Táto výstava sa zaoberala novodobým sťahovaním národov po druhej svetovej vojne až po súčasnosť.

Študenti strednej odbornej školy sa aktívne zapojili do prípravy prezentácií, ktoré približovali históriu a vývoj témy, ktorá bola predmetom výstavy. Ich prezentácie poskytli návštevníkom výstavy zaujímavé informácie a priblížili im významné udalosti, ktoré ovplyvnili pohyb a migráciu ľudí po celom svete.

Pri príprave prezentácií a organizácii výstavy sa študenti mohli spoľahnúť na odborné znalosti a skúsenosti svojich učiteľov z strednej odbornej školy a na vedomostiach pána Lukáša Volentiera z múzea slovenského národného povstania v Banskej Bystrici.

Výstava “Ľudia v pohybe” bola pre návštevníkov veľmi inšpiratívna a ponúkla im možnosť lepšie pochopiť zložitú tému a vývoj, ktorým prešla naša spoločnosť.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button