AktualityKino Tekov

Kino TEKOV v Zlatých Moravciach v máji

Májový program so Super Mario Bros vo filme, Strážcami Galaxie 3 a ďalšími

poradna

V mesiaci máj Kino TEKOV ponúka niekoľko veľmi očakávaných filmov, vrátane “Super Mario Bros vo filme”, “Strážcovia Galaxie 3”, “Rýchlo a zbesilo 10” a “Deti Nagana”.

  1. “Super Mario Bros. vo filme” – tento film je adaptáciou populárnej herné série a sleduje dobrodružstvá bratov Mario a Luigiho v paralelnom svete. Je to skvelá voľba pre fanúšikov hry a zábavu pre celú rodinu.
  2. “Strážcovia Galaxie 3” -ďalšia filmová lahôdka od štúdia Marvel prichádza do našich kín. V treťom pokračovaní tohto filmu sa naša obľúbená skupina nešťastníkov usadila na planéte Ktoviekde. Netrvá však dlho a ich životy naruší ozvena Rocketovej pohnutej minulosti.
  3. “Rýchlo a zbesilo 10” – tento film je ďalšou časťou slávnej série o autách a adrenalíne. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nezabudnuteľné jazdy a skvelú akciu.
  4. “Deti Nagana” – rodinný film inšpirovaný pamätným víťazstvom českých hokejistov na olympiáde v Nagane. Okrem hokeja je tento český film aj o priateľstve, prvej láske a rodičovstve.

V Kine TEKOV v Zlatých Moravciach si môžete užiť skvelé filmy s vynikajúcim zvukom a obrazom. Určite sa na ne môžete tešiť a užijete si príjemné chvíle v kine. Nezabudnite sledovať kompletný programový plán Kina TEKOV na našej webovej stránke.


 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button