AktualityOznamy
Populárny článok

Verejná autobusová doprava v mestách a regiónoch prechádza od pondelka na prázdninový režim

poradna

Nitra, 28. júna 2023 – Od soboty 1. júla až do štvrtka 31. augusta budú autobusy mestskej a regionálnej dopravy zabezpečované spoločnosťami ARRIVA premávať v prázdninovom režime a počas voľných dní v sviatočnom režime.

Júl a august nie sú len tradičným časom dovoleniek, ale v prvom rade obdobím letných školských prázdnin. Tomu sa musí prispôsobiť aj frekvencia predovšetkým ranných spojov v mestskej a regionálnej autobusovej doprave, ktoré počas školského roka využívajú žiaci základných, stredných i vysokých škôl. V cestovných poriadkoch o tom informujú značky uvedené pod číslom spoja. 

„Ako každé leto, aj tentokrát odporúčame našim cestujúcim, aby pri plánovaní svojich ciest venovali pozornosť značkám v cestovných poriadkoch a overili si, či sa zmeny netýkajú aj spojov, ktoré využívajú napríklad pri ceste do práce,“ povedal Peter Stach, hovorca spoločností ARRIVA na Slovensku.

Podrobné informácie o cestovných poriadkoch, prijatých zmenách a poskytovaných službách, ale aj o čipových kartách a výhodách ich používania majú cestujúci možnosť získať aj prostredníctvom e-mailu na adrese informacie@arriva.sk alebo na linke zákazníckej podpory +421 915 733 733 od 8:00 do 20:00 každý deň vrátane víkendov a sviatkov. Cestujúci sa tiež môžu prihlásiť na odber noviniek na internetovej stránke www.arriva.sk/newsletter. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button