AktualityŠkoly

DEŇ NARCISOV 2024 na ZŠ MOJMÍROVA

poradna

„Na koho myslíš, keď si pripínaš narcis?“
Takto znelo motto najznámejšej verejno – prospešnej zbierky, ktorú poznáme ako DEŇ NARCISOV. Tento rok sa 18. apríla konal už 28. ročník krásnej akcie, ktorú zastrešuje Liga proti rakovine – LPR. Zbierka, ako všetci vieme, pomáha onkologickým pacientom v boji s rakovinou.

Tím LPR realizuje vďaka vyzbieraným prostriedkom pre týchto pacientov projekty – onkoporadňa, sieť onkopsychológov, podporné skupiny pre pacientov a príbuzných a mnohé ďalšie projekty. Aj naša škola je zaregistrovaná v sieti dobrovoľníkov, ktorí majú poverenie na zrealizovanie zbierky. Vo štvrtok deviatačky v žltých tričkách s krabičkami, s narcismi, s letákmi uskutočnili zbierku, v ktorej sa im podarilo vyzbierať sumu 350,40 eur. Veríme, že aj táto suma dokáže pomôcť chorému pacientovi, ktorý to práve dnes potrebuje. A to je krásna pointa Dňa narcisov – pomôcť! Ďakujeme touto cestou každému, kto akoukoľvek sumou prispel na dobrú vec. Zároveň veľké ďakujem vyslovuje aj LPR.

PaedDr. Hana Verešpejová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button