AktualityDenné centrum

Slávnostné popoludnie s diabetikmi

poradna

„ Milé dámy, vážení páni, milí diabetici a vážení hostia. Dovoľte mi, aby som v úvode môjho príhovoru vyjadrila, aká som rada, že sa môžem s vami privítať na dnešnej slávnosti pri príležitosti vzdania úcty k starším,“ týmito slovami prejavila radosť zo stretnutia s členmi predsedníčka okresného zväzu diabetikov Anna Gubová. „Všetko na svete môže človek zastaviť, každý pohyb, každý nepokoj, čo však nezastaví a nespomalí, je čas. Čas plynie ako rieka nášho života, míňa sa deň za dňom, rok za rokom a my sa v určitých chvíľach zastavíme. Aj v dnešný deň sa stretávame v mesiaci október, aby sme prejavili svoju pozornosť a úctu tým skôr narodeným. Želám Vám veľa zdravia, radosti, životného optimizmu. Roky, ktoré máte pred sebou, prežite obklopení láskou, úctou a pozornosťou svojich najbližších. Buďte ešte dlhé roky medzi nami šťastní, v pokoji užívajte život v kruhu svojich blízkych. Nech sú dni Vášho zrelého veku prepletené vďačnosťou nás všetkých, nech je vaša jeseň plná plodov, krásna, pokojná a slnečná,“ pokračovala vo výpovednom prejave plnom emócií, ktorý odznel 15. októbra v Dennom centre. Štrnganie pohárikov a svorné zaspievania „živió“ v rámci prípitku venovaného jubilantom vytrhlo prítomných zo zasneného a nostalgického premýšľania o živote. Každému jubilantovi zablahoželali osobitne a spolu s darčekmi, kvetom a vonnou sviečkou bolo pripojené aj úprimné prianie všetkého dobrého. O prekvapenie pre všetkých v podobe kvetu, sladkosti a upomienkových predmetov sa postaral primátor Peter Lednár, ktorý tiež k úsmevu pripojil svoje priania.

Prebiehajúcu zábavu a dobrú náladu podporila svojím spevom spevácka skupina Babička. S plynúcim časom sa slávnostné popoludnie prehuplo do voľných rozhovorov plných smiechu a radosti zo stretnutia  prebiehajúcich pri chutnom občerstvení. Všetkým ešte raz gratulujeme a želáme hlavne veľa pevného zdravia.

M. Petrovičová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button