Aktualityi-POSTŠport

Stolnotenisový turnaj v Beladiciach

poradna

Novoročný stolnotenisový turnaj v Beladiciach.

Stolný tenis ožil vďaka aktivite nových poslancov obce Beladice Jána Slíža a Mária Žáčika. Po viac ako desať ročnej odmlke sa miestny poslanci rozhodli vziať vec do vlastných rúk a zorganizovať Novoročný stolnotenisový turnaj v miestnom kultúrnom dome vo Veľkých Chrašťanoch. Športové podujatie nadviazalo na novodobú tradíciu turnajov uskutočňovaných na počesť Františka Tokára (25.5 1925  †26.10.1993) viac násobného majstra sveta, rodáka z obce Veľké Chrašťany.

Do turnaja sa zaregistrovalo 40 hráčov- miestnych občanov. Súťažilo sa v kategóriách mládež do 15, muži do20 rokov, muži do 40 rokov, muži nad 40 rokov. V kategórii ženy sa v minulosti zúčastnilo 10- 15 hráčok. Do Novoročného turnaja sa zapojili len dve hráčky. Veríme, že ženy a dievčatá v budúcich rokoch prídu.Turnaj sa uskutočnil 17.1.2015. Prvé tri miesta v každej kategórii boli odmenené cenami, ale hlavná výhra radosť z hry patrila všetkým zúčastneným. Neoľutoval nikto kto prekonal vlastnú lenivosť a strávil sobotu v športovom duchu a dobrej nálade. Priatelia stolného tenisu v Beladiciach o rok dovidenia!

Víťazi jednotlivých kategórii.

  • Mládež do 15 rokov – 1. Martin Laca 2. Dávid Suchý  3.Marcel Mihalička
  • Muži do 20 rokov  1. Tomáš Laca   2. Jozef  Laca  3.Vojtech Nagy
  • Muži do 40 rokov  1. Michal Gutman 2. Denis Tokár 3.Marián Karáč
  • Muži nad 40 rokov  1. Karol Barta  2.Kamil Koprda  3. Kamil Paľko

Autor textu a foto : maza.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button