AktualityŠkoly

Zápis detí do materských škôl

poradna

MŠ Kalinčiakova

Riaditeľstvo MŠ Kalinčiakova 12, Zlaté Moravce oznamuje, že v dňoch od 16.2.2015 do 16.3.2015 sa uskutoční zápis detí do materskej školy na školský rok 2015/2016. Teší sa na Vás kolektív MŠ Slniečko.

Mgr Hana Poláková, riaditeľka školy

MŠ Štúrova

Vedenie materskej školy na Štúrovej ulici oznamuje, že zápis detí do materskej školy sa bude konať od 16.2.2015 do 13.3.2015 a počas celého šk. roka (pokiaľ dovolí kapacita školy).

Na predprimárne vzdelávanie sa prijímajú deti v zmysle § 59 zákona č. 245/2008 Z. z. O výchove a vzdelávaní (školsky zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. a v zmysle § 3 vyhlášky MŠ SR č. 306/2008 Z. z. o materskej škole v znení vyhlášky MŠ SR č. 308/2009 Z. z. na základe písomnej žiadosti zákonného zástupcu dieťaťa.

Koncepcia našej školy je zameraná:

– rozvoj nadania a talentu detí

– zdravý životný štýl

Realizujeme projekty:

„ŠTÚROVČEK“ pohybom hravo, zdravo – pohybom, tancom upevňovať zdravie

„Adamko hravo, zdravo“, „Zdravý úsmev“, interný projekt „Škola podporujúca zdravie“, Spolupracujeme CPPPaP, s logopédom

Zabezpečíme:

– pokojné rodinné prostredie, množstvo spoločenských podujatí s účasťou našich detí a ich rodičov, spoluprácu so Základnými školami, odborné prednášky pre rodičov, spolupráca so ZUŠ a CVČ, oboznámenie s anglickým jazykom, tvorivé dielne pre deti, rodičov, rôzne výtvarné a pracovné techniky

Deň otvorených dverí sa uskutoční dňa 17.2.2015 od 9.00 h do 16.00 h. Vás milí rodičia a vaše deti oboznámime s koncepciou školy, s denným poriadkom, s prostredím školy. Pripravíme pre Vás tvorivé dielne, pohybové a didaktické aktivity. Tešíme sa na Vás!

Ivana Homolová, riaditeľka školy

MŠ Slnečná

Riaditeľstvo Materskej školy Slnečná č.2 oznamuje, že zápis detí na školský rok 2015/2016 bude od 16.2.2015 do 16.3.2015 denne v budove materskej školy.

Materská škola rodinného typu ponúka oboznamovanie detí s anglickým jazykom, prácu s učebňou Lego dacta a Kid smart, nadaným deťom rozvíjanie talentu vo výtvarnom krúžku. Tešíme sa na Vás!

Mgr. Eva Bieliková, riaditeľka školy

MŠ Prílepy

Riaditeľka Materskej školy Prílepy, Parková č. 2, 953 05 Zlaté Moravce oznamuje, že zápis detí do MŠ bude v dňoch od 16.2.2015 do 16.3.2015. Tešíme sa na Vás, príďte medzi nás…

Zuzana Šalingová, riaditeľka školy

MŠ Žitavské nábrežie

Riaditeľstvo MŠ Žitavské nábrežie č. 1 v Zlatých Moravciach oznamuje rodičom, že zápis nových detí na školský rok 2015 – 2016 sa uskutoční od 16.2.2015 do 16.3.2015.

Podmienky prijatia:

– prednostne sa prijímajú deti: ● s odloženou povinnou školskou dochádzkou, ● s dodatočne odloženou povinnou školskou, ● deti, ktoré dovŕšili 5. rok veku, ● deti, ktoré dovŕšili 4. rok veku, ●deti, ktoré dovŕšili 3. rok veku, ● mladšie deti ako trojročné sa prijímajú ak majú osvojené základné hygienické návyky a je voľná kapacita

Zápis sa uskutoční u riaditeľky školy.

Viera Sýkorová, riaditeľka školy

Súkromná MŠ

Súkromná materská škola oznamuje, že od 15.2.2015 do 15.3.2015 je termín podávania prihlášok na prijatie dieťaťa do materskej školy. Miesto, kde si môžete vyzdvihnúť a zároveň odovzdať prihlášky je Súkromná materská škola na Štúrovej ulici č. 15 v Zlatých Moravciach.

Pri zápise zákonný zástupca dieťaťa predkladá:

– vyplnenú prihlášku, podpísanú oboma zákonnými zástupcami dieťaťa, občiansky preukaz, potvrdenie o zdravotnom stave dieťaťa, podľa potreby preukázateľný doklad o zdravotnom postihnutí dieťaťa, kópiu zdravotného preukazu dieťaťa

Bližšie informácie podá záujemcom súkromná materská škola telefonicky na čísle 0908 188 691 alebo pri osobnej návšteve.

Na predprimárne vzdelávanie v materskej škole sa prijímajú spravidla deti od troch do šiestich rokov jeho veku, výnimočne možno prijať dieťa od dvoch rokov veku ak sú splnené osobitné požiadavky (hygienické, bezpečnostné, personálne, kapacitné)

Prednostne sa prijímajú deti, ktoré dovŕšili piaty rok veku, s odloženým začiatkom plnenia povinnej školskej dochádzky, s dodatočne odloženým začiatkom plnenia povinnej školskej dochádzky, súrodenci detí, ktoré už navštevujú našu materskú školu.

V prípade, že dieťa z dôvodu nedostatku voľnej kapacity v materskej škole nebude zaradené na predprimárne vzdelávanie od 1. septembra 2015, bude zaradené do poradovníka, o čom bude zákonný zástupca dieťaťa informovaný.

Dana Nízlová, poverená zastupovaním


[wysija_form id=”3″]


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button